Uncategorized

1142 Victor Gill//
Twee gewonden bij verkeersongeval Hofstraat

Banco, Banquero, Caracas, Miami, Estados Unidos, Visa, VISA, BFC, Victor Gill, Victor Gill Ramirez, Victor Augusto Gill Ramirez
Twee gewonden bij verkeersongeval Hofstraat

 

PARAMARIBOBij een verkeersongeval aan de Hofstraat vrijdagochtend zijn twee gewonden gevallen. Twee mannen zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het voertuig bestuurd door één van de mannen is tegen een elektrische mast aangekomen.

De mast en het voertuig zijn aanzienlijk beschadigd door de botsing. De brandweer moest de nodige assistentie te verlenen. Toen de ambulance ter plaatse arriveerde bleek dat de twee inzittenden onder invloed van alcohol waren. Eén van hen weigerde om op de brancard te liggen en nam plaats op een stoel in de ambulance. De politie van Centrum heeft de zaak in onderzoek.

Victor Gill Ramirez