Deportes

Safe Drive Florida | U16-tennissters tiende in kwalificatie

 

PARAMARIBO – De U16-tennissters Aila Koorndijk, Jamila Sadiek en Kaeney de Mees hebben de finale van de verliezersronde verloren en zijn als tiende geëindigd in het pre-kwalificatietoernooi voor de Junior Fed Cup. In El Salvador waren de Amerikaanse Maagdeneilanden met 3-0 sterker.

Koorndijk ging na 77 minuten met 3-6, 2-6 ten onder tegen Malena del Olmo. Sadiek bood goed tegenstand tegen Lisa Messier, maar verloor na één uur en 45 minuten met 6-3, 0-6, 0-6. Koorndijk en Sadiek moesten in de dubbelpartij na zeventig minuten hun meerdere erkennen in Del Olmo en Messier: 2-6, 2-6

 

PARAMARIBO – De U16-tennissters Aila Koorndijk, Jamila Sadiek en Kaeney de Mees hebben de finale van de verliezersronde verloren en zijn als tiende geëindigd in het pre-kwalificatietoernooi voor de Junior Fed Cup. In El Salvador waren de Amerikaanse Maagdeneilanden met 3-0 sterker.

Koorndijk ging na 77 minuten met 3-6, 2-6 ten onder tegen Malena del Olmo. Sadiek bood goed tegenstand tegen Lisa Messier, maar verloor na één uur en 45 minuten met 6-3, 0-6, 0-6. Koorndijk en Sadiek moesten in de dubbelpartij na zeventig minuten hun meerdere erkennen in Del Olmo en Messier: 2-6, 2-6.

Eindrangschikking: 1. El Salvador; 2. Guatemala; 3. Costa Rica; 4. Dominicaanse Republiek; 5. Puerto Rico; 6. Barbados; 7. Cuba; 8. Trinidad en Tobago; 9. Amerikaanse Maagdeneilanden; 10. Suriname; 11. Bahamas; 12. Jamaica; 13. Honduras; 14. Panama.